In Eindhoven en omgeving ziet u ons overal aan het werk. En dat is niet voor niets. In de tijd dat C.van den Boomen Schilder-& Onderhoudswerken nu bestaat hebben we bij honderden alle mogelijke werkzaamheden uit gevoerd.
Was het vroeger vooral schilderen en behangen, tegenwoordig kunnen we ook Tex(spuit)werk  en glasreparatie verzorgen. Dus als u goed werk wilt hebben, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wel of niet thuis?
Veel van onze klanten zijn niet thuis als wij bij hen aan de slag gaan. Voor ons is dat geen probleem. En bent u wel thuis? U zult er weinig van merken. Geen lawaai van radio’s, geen verfvlekken op het meubilair of andere overlast.

Verzorgd
Wij komen bij u langs om ons werk goed en netjes uit te voeren. Vloeren en meubels dekken we zorgvuldig af en voor buitenschilderwerk maken we gebruik van steigers, waarmee we uw perken en gazon ontzien. En als we naar huis gaan, ruimen we alles weer op. Alleen aan het eindresultaat zult u zien dat wij zijn langs geweest.

Milieuvriendelijk
Veiligheid voor het milieu is onze verantwoordelijkheid. We gebruiken materialen (vooral verf) die het milieu minimaal belasten. Verven op waterbasis in plaats van alkydbasis (oliebasis) voorkomen dat onze mensen en u ongezonde dampen inademen. Verder zorgen we voor een goede afvalverwerking.

9% BTW
Interessant voor eigenaren van woningen ouder dan 2 jaar: de BTW op onze werkzaamheden is slechts 9%. Zo is onderhoud van uw woning niet alleen goed voor de waarde van uw woning, maar niet duur ook.